Norris: Împreună cu Ricciardo, împingem McLaren înainte

Lando Norris a dezvăluit că Daniel Ricciardo a început deja să aibă un impact în cadrul echiepei McLaren înainte de sezonul de Formula 1 din 2021.

Pilotul australian Daniel Ricciardo se alătură echipei britanice după doi ani cu Renault (acum Alpine), unde a obținut două locuri pe podium.

Câștigător de șapte ori al Marelui Premiu, premiu, angajamentul australianului este cel mai recent într-o serie de evoluții care au făcut ca McLaren să urce în clasamentul constructorilor în fiecare an, începând din 2017.

Lucrurile au început puternic în testele de pre-sezon, unde Ricciardo și Norris au trecut fără probleme pe parcursul celor trei zile.

A fost prima dată când cei doi au lucrat împreună, Norris sugerând că relația lor se mișcă deja în direcția corectă.

„A fost un început bun între noi ca echipă și, evident, e bine că a venit și Daniel”, a spus Norris pentru Sky Sports.

„Sunt lucruri pe care le-a învățat deja de la mine datorită experienței mele cu modul conducere a monopostului McLaren, care e destul de diferit de Renault. Și sunt lucruri pe care și eu le-am putut învăța deja de la el în ceea ce privește feedback-ul său, felul în care conduce. Este obișnuit să conducă un monopost foarte diferit și să conducă mașini câștigătoare de curse în ultimii ani”, a spus Norris.
”Deci, cred că a fost un început bun între noi, împingem echipa înainte”, a adăugat el.