Sky Sports: Lando Norris se gândește să forțeze o mutare la Ferrari sau Red Bull

Lando Norris se gândește să forțeze o mutare la Red Bull sau Ferrari, după începutul slab cu McLaren în sezonul 2023, potrivit lui Karun Chandhok de la Sky Sports F1.

Norris a încheiat MP din Bahrain, etapa de deschidere a sezonului, pe ultimul loc între cei 17 piloți care au terminat cursa, deoarece o scurgere de presiune pneumatică l-a forțat să intre la boxe de șase ori și i-a năruit speranțele de a aduna puncte. Problemele lui McLaren au fost complicate și de retragerea co-echipierului său, Oscar Piastri, al cărui debut în F1 s-a încheiat după doar 14 ture din cauza unor probleme electrice. „Pilotul care se gândește la o mutare la Ferrari sau Red Bull este tânărul Lando Norris”, a spus Chandhok la podcastul Sky Sports F1.„De exemplu, dacă McLaren nu termină în primele patru echipe în Campionatul Constructorilor timp doi ani la rând, ce altă opțiune are Lando dacă vrea să meargă în altă parte?”, a continuat Chandhok. „În afara echipelor tradiționale din top trei, îi ai pe Fernando Alonso și Lando Norris, care sunt primii doi piloți ai tăi pe grilă, nu-i așa? Faptul că Norris se luptă să introducă o mașină în top 3 poate fi mai mult decât frustrant”, spune acesta.

Britanicul Lando Norris (23 ani) este angajat la McLaren până în 2025. Australianul Oscar Piastri (21 ani) a semnat până în 2024 şi îl înlocuieşte pe compatriotul său Daniel Ricciardo.

2 comentarii

  1. Nu ar fi o surpriza foarte mare daca ar renunta prim data la iubita si dupa aceea la F1:))

  2. postarea era pentru Alonso si ce spunea prietena lui:)

Comments are closed.