Vettel a vizitat centrul tehnic al echipei Renault din Paris

Desi au beneficiat de o pauza de trei saptamani, pilotii nu doar s-au relaxat ci unii dintre ei au si muncit. In timpe ce Massa a analizat timpii de cursa cu inginerii sai, pilotii Mercedes au incercat sa inteleaga comportamentul pneurilor, iar Button a participat la un triatlon, Vettel pe langa lucrul in simulator a mers si a vizitat  centrul tehnic al firmei Renault de langa Paris.

Pilotul echipei Red Bull – echipa motorizata de Renault incepand cu anul 2009 – a fost condus prin uzinele Renault de catre Laurens van den Acker, directorul de proiectare industriala si de François Frenette, directorul centrului din Ile de France, ce numara 11.000 de angajati.

“Am mai fost si inainte la Viry-Châtillon, acolo unde motorul meu de Formula 1 este construit, dar aceasta a fost prima data cand am vazut unde se proiecteaza masinile Renault de serie. A fost fascinant. Am jurat sa nu dezvalui secretele desigur, dar va pot spune ca unele din ideile si conceptele pe care ei le pregatesc sunt cu adevarat remarcabile” a declarat Vettel.

Apoi a adaugat “a fost de asemenea o placere sa vad cati angajati Renault lucreaza in acest loc. Chiar daca nu am putut sa multumesc fiecarei persoane in parte, sper ca ei realizeaza cat de implicati sunt cu totii in succesul nostru.”