Webber afirma ca inca nu se cunoaste clasamentul echipelor dupa primele doua curse

Mark Webber sustine ca primele doua runde ale sezonului nu au aratat cu adevarat cum stau lucrurile in acest sezon.

 “Sunt destul de multumit de modul in care am inceput sezonul, chiar daca echipa mea Red Bull nu a fost asa de puternica ca in ultimii doi ani. Oricum, primele doua curse ale sezonului nu ne-au aratat cum stau lucrurile. Mercedes de exemplu a terminat cursele fara nici un rezultate, chiar daca au aratat o viteza buna. La fel si Lotus care au viteza in masina lor, dar nu au obtinut rezultatele de care sunt capabili. Asta se poate intampla cu oricine in primele curse ale sezonului” a declarat australianul.

A continuat “sunt pe locul 4 in campionat in spatele lui Fernando, Lewis si Jenson, deci am avut un start sanatos. Echipa a fost minunata in intreaga perioada de pregatire de peste iarna in modul cum m-a ajutat sa ma pregatesc, pe partea de inginerie, prin directorul echipei Christian Horner si directorul tehnic Adrian Newey si a fost un start grozav de sezon. Am un sentiment placut cand pilotez masina si am facut cu siguranta un pas in fata in performanta masinii in cursa din Malaezia.”

“Asta este bine dar niciodata nu esti satisfacut pana nu esti in fata si avem la dispozitie doua saptamani sa incercam sa ne asiguram ca vom fi acolo in urmatoarele doua curse din China si Bahrain” a comentata Mark Webber.

 De asemenea el l-a felicitat pe Sergio Perez pentru cursa avuta spunand ca succesul lui din cursa nu se datoreaza doar unei strategii improvizate ci si faptului ca a condus foarte bine si ca echipa a setat bine masina.

5 comentarii

 1. Post By Andrei

  Nu se cunoaste dar mclaren si redbull sunt totusi in fata.

 2. Post By Iulian

  Daca Lotus nu mai are dierse probleme si Mercedesul rezolva cu timpii din cursa cred ca sunt foarte aproape, chiar acolo

 3. Post By Simona

  Mclaren ia totul anul asta. ;)

 4. Schumi va obtine victoria in China sper, dar ce cred e ca sigur va lua un podium.

 5. acum se vede cine e mai bun dintre vettel si webber!pacat de mercedes,au masina buna, dar problema e la pneuri:le mananca prea repede.daca rezolva chestia asta,vor fi la bataie cu mclaren.

Comments are closed.