„3 maşinii ne-ar rezolva dilema”

„As prefera sa am 3 masinii in Formula 1 in anul ce vine” a declarat directorul echipei Williams, Toto Wolff pentru site-ul brazilian Brazil’s TotalRace. „Valtteri este un mare talent si vrem sa il pastram dar exista de asemenea si un aspect economic de care trebuie tinut cont in aceasta decizie.”

In timp ce Bruno Senna aduce echipei 10 milioane pentru un sezon in Formula 1, se vechiculeaza ca Pastor Maldonado contribuie cu nu mai putin de 30 milioane de euro la echipa britanica. Asadar in discutie este doar inlocuirea lui Senna cu Valtteri Bottas. Oricate prostii mai face Pastor pe circuit nu vor sterge impresia adusa de cele 30 de milioane virate anual in contul echipei Williams.

„Sunt impresionat de Bruno, el nu e numai un pilot inteligent si matur, dar el si invata repede. Grija noastra este sa il sustinem cu tot ce putem stiind ca este afectat de faptul ca nu alearga in ziua de Vineri in ambele sesiuni de antrenamente. El are momente bune dar si zile in care lucrurile nu au mers bine, dar in Ungaria totul a functionat foarte bine si sper ca este inceputul multor altor curse bune care le va avea de acum incolo” a declarat Wolff.