Alonso: „Steagul galben este o problema doar dacă e vorba de Nico Rosberg”

„Particip la curse de 16 ani in Formula 1”, a declarat Alonso. „Nu au existat niciodată probleme [cu steagurile galbene], în afară de atunci când lupta este pentru campionatul mondial, sau dacă o face Nico [Rosberg]. Deci, eu nu văd nici o problemă. Nu va fi o problemă în viitor, nu este nevoie de nici o clarificare” a declarat dublul campion mondial.

Lap 4 - Vergne Pass
Alonso a mai spus: „Comisarii au toate informațiile, telemetrie, viteza, etc. Uneori au pus unele penalizări, uneori nu. A fost întotdeauna așa. Dar eu nu văd nici o diferență în această poziție [prima ]obtinuta de Nico fata de ceea ce s-a intamplat în ultimii 16 de ani de F1. De asemenea Sebastian l-a depasit pe Jean-Eric Vergne in 2012 in Brazilia cu toate steagurile galbene fluturand si era campion mondial.”

Intre timp Charlie Whiting directorul tehnic al F1 a venit cu o propunere stupida in opinia noastra. El a zis ca atunci cand vor mai fi steaguri galbene duble, va opri sesiunea de calificari.

Fernando Alonso implineste astazi pe 29 Iulie, 35 de ani. La Multi Ani!

2 comentarii

  1. Post By victor L

    Destul de confuze explicatiile; sincer, nu am inteles nimic.
    E doar vina mea :P
    (A gresit ceva Rosberg si nu a fost penalizat? ori a fost favorizat?)

    1. Eu inteleg ca Alonso ii tine partea lui Nico.
      Si Verstapen a mai spus ca e normal ca Nico a facut pole-ul fiindca circuitul se usca continuu si desi a franat in acel viraj, per ansamblu a castigat mult mai mult.

Comments are closed.