Alegerea echipei, premiile de etapă și colaboratorii

Nu uitati sa alegeti echipa pentru Marele Premiu din Montreal. Aceasta o puteti face oricand pana Sambata la ora 17 odata cu inceperea ultimei sesiuni de antrenamente si dupa terminarea acestora si pana la inceputul calificarilor, adica intre orele 18 si 20. Mai multe la sectiunea regulament.

Va rugam sa nu alegeti in avans echipa pentru alte mari premii viitoare deoarece grupele valorice se schimba dupa fiecare mare premiu in functie de evolutia pilotilor in clasamentul general. Daca alegeti un pilot care ulterior va merge in alta grupa valorica pentru cel selectat veti primii 0 puncte, adica nu se va lua in considerare selectia.

Premiile de etapa in valoare de 300 lei produse IT, 150 lei produse IT si 3 tricouri vor fi oferite pentru Marele Premiu din Montreal de catre compania Dominet partenerul F1 Manager. Mai multe la www.dominet.ro.

F1 Manager doreste sa colaboreze la acest site cu cei ce sunt pasionati de domeniul F1 si care au disponibilitate in acest sens. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la adresa contact@f1manager.ro.

Va multumim si succes in alegerile pe care le faceti!