Brawn admite că îl vrea pe Schumacher în continuare în echipă

Pe baza necontenitelor speculatii legate de viitorul celui mai cunoscut pilot de Formula 1 Ross Brawn spune ca ar vrea ca Schumacher sa ramana in echipa si dupa acest sezon.

„Trebuie sa analizam inceputul de sezon cu foarte mare grija. Nu ne-am atins scopul cu Michael, dar nu din cauza ca el sau masina ar fi fost lenti. Au fost doar niste circumstante nefericite care s-au intamplat. Dupa incidentul din Barcelona Michael a fost foarte nefericit, dar dupa calificarile din Monaco a fost foarte fericit” a spus zambind Ross Brawn.

El a adaugat: „cred ca sentimenul pozitiv a predominat celui negativ in acest sezon. Cu prima clasare pe grila din Monaco, Michael a aratat de ce este in stare, deci nu exista nici un motiv pentru care sa nu vrem sa continuam cu el. Daca ne vom atinge scopul impreuna, el, ca si noi, ar fi interesat probabil sa continue. Daca cu toti vom simti ca este bine sa continue, acest lucru se va intampla.”

Legat de posibilii inlocuitori ai lui Michael, Brawn a spus: „nu avem nici un plan B, chiar daca unu sau doi oameni ne-au intrebat despre situatia noastra din 2013.”