Sainz la Red Bull? Ricciardo încotro?

Cyril Abiteboul, directorul echipei de Formula 1 Renault a declarat: „Noi trebuie sa fim pregatitit pentru cel mai rau scenariu, ca intotdeauna. Si cel mai rau scenariu este ca vom dori sa il pastram la echipa pe Carlos Sainz si acesta sa nu poata ramane.”

„Si acest lucru este posbil, asa ca trebuie sa planificam lucrurile din timp si mie imi revina sarcina de a prezenta directunii Renault variantele pentru anul viitor. In urmatoarele saptamani si luni vom avea discutii in aceasta directie fiindca deja am inceput sa lucram la masina din sezonul 2019,” a mai spus directorul Cyril Abiteboul.

Carlos Sainz este imprumutat de la Red Bull pentru un an de zile si in cazul in care Daniel Ricciardo va pleca la Ferrari sau Mercedes, spaniolul este una dintre optiunile echipei Red Bull.

Pe de alta parte cei de la Red Bull au declarat: „Nu suntem ingrijorati ca nu vom avea optiuni pentru linia de piloti de anul viitor. Desigur, prima noastra optiune este Daniel Ricciardo si am vrea sa continuam cu el lanaga Max, insa daca acest lucru nu este posibil, avem alti piloti in programul de juniori si stim ca pana si Hamilton, Bottasi si Raikkonen sunt piloti fara contract si sunt disponibili pentru sezonul viitor.”