Ştiri pe scurt

Helmult Marko – consultantul Red Bull – l-a criticat pe Webber pentru prestatia avuta in Abu Dhabi spunand: „nu putea face mai multe greseli decat a facut si prin abandonul sau a facut ca echipa sa piarda puncte pretioase in lupta pentru campionatul constructorilor”.

Monisha Kaltenborn a declarat ca Nico Hulkenberg va aduce in cadrul echipei Sauber mai multa consistenta in anul ce va veni, mai multa decat a fost din partea lui Sergio Perez care spune ca greselile sale nu se datoreaza faptului ca pleaca la alta echipa ci faptului ca este inca incepator fiind doar al doilea sau an in Formula 1.

Kimi Raikkonen a declarat ca echipa va sarbatori in noaptea dupa cursa si chiar daca va se vor simtit rau a doua zi isi vor aminti ce bine s-au simtiti dupa cursa. Oricum nu e un motiv de a sari in sus din moment ce se astepta ca aceasta prima victorie sa vina mai repede a mai spus finlandezul.

Lewis Hamilton spune ca McLaren nu au fost destul de buni in acest an pentru a castiga titlul mondial. El spune ca a avut cea mai buna perioada a carierei sale insa echipa nu a avut consistenta. Legat de cursa din Abu Dhabi a spus ca nu au avut nici un fel de inovatii dar ca vor avea pentru cursa din America de Nord.

Luca Montezemolo a ridicat o spranceana si a intrebat de ce nu au functionat inovatiile aduse de Ferrari la Abu Dhabi si a convocat in acest sens o intalnire cu Domenicalli si cu inginerii echipei in care a pus presiune si a cerut ca Alonso sa poata lupta pentru prima pozitie a grilei in calificarile curselor urmatoare.

Un comentariu

  1. Nu a facut o cursa prea buna Webber asta este clar. Insa pentru abandon nu este el vinovat. In primul rand putea fi evitat sa ajunga in coada „trenuletului nebun” daca nu ar fi fost scos din fata lui Vettel de frica lui Horner ca nu-l va lasa pe Seb sa-l depaseasca.
    Cu materialul pe care l-a avut la dispozitie a luptat destul de bine.

Comments are closed.