Verstappen, emoționat, în primul interviu după ce a devenit noul campion mondial: Există miracole!

După 21 de curse, lupta pentru campionatul mondial al piloților s-a tranșat până în ultimul tur al celui de-al 22-lea MP, cel din Abu Dhabi. După o cursă senzațională, Max Verstappen a ieșit învingător în fața rivalului Lewis Hamilton, în Marele Premiu de la Abu Dhabi.
Lewis Hamilton a rulat perfect pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi și a fost aproape de a-și adjudeca al 8-lea titlu de campion mondial în Formula 1.

Cursa a început cu britanicul luând un start perfect, în timp ce Verstappen a ratat complet plecarea. Olandezul a forțat în cel de-al doilea viraj și cei doi s-au atins ușor.

În primul interviu acordat după victoria din Abu Dhabi, pilotul olandez a acordat un interviu în care a mulțumit echipei și lui Perez și a spus că „există și miracole”.

„Încă de mic, scopul meu a fost să fiu aici. Dar când experimentezi o astfel de emoție, ca acum este incredibil”, a declarat Verstappen. ”Acum îți vin în minte toți anii trecuți, toate călătoriile și sacrificiile și, de asemenea, toți oamenii care m-au susținut în călătoria mea, de la kart, până acum”, a adăugat pilotul olandez.

Desigur, într-o astfel de cursă, dai tot ce poți pentru a avea câștiga. Și, uneori, miracolele se întâmplă”, a spus Verstappen.

Echipa mea merită asta, a fost grozav să lucrez cu ei, mă simt bine aici, aș vrea să mai stau la Red Bull încă 15 ani, toată viața”, a continuat Max. ”În sfârșit, puțin noroc și pentru mine. Vreau să-i mulțumesc lui Perez care a făcut un efort mare de echipă”, spune Verstappen.

Nu l-a uitat nici pe rivalul său, Lewis Hamilton: ”Lewis este un pilot fantastic și este un adversar extraordinar. Astăzi ar fi putut să meargă într-un sens sau altul, sportul este alcătuit din momente de genul acesta, chiar și grele. Este un sport cu multă emoție și toată lumea vrea să câștige. Dar la anul revenim și suntem pregătiți să repetăm acest succes”.