Anunțul McLaren astăzi

Astazi, mass-media Formulei 1 este asteptata la sediul echipei de Formula 1 McLaren de la Woking, Anglia pentru a se anunta lucruri importante. Se pare ca este vorba de linia de piloti a echipei si de noii sponsori ai acesteia.

Surse credibile dau ca linia de piloti a echipei va fi formata din Fernando Alonso si Jenson Button ca fiind cei care vor alerga pentru echipa britanica in sezonul 2015. Sursele mai mentioneaza si faptul ca Alonso are o clauza de iesire la sfarsitul sezonului viitor daca monopostul McLaren-Honda nu va fi competitiv. Cat de competitiv trebuie sa fie, acest lucru nu se stie, dar probabil ca daca spaniolul nu va fi in primii 3 in clasament pana la un anumit moment din campionat atunci el va putea pleca.

Cu siguranta ochi spaniolului sunt pe echipa Mercedes care desi a dat toate semnalele ca este o formalitate prelungirea contractului cu Hamilton dupa 2015, acest lucru inca nu s-a petrecut desi chiar britanicul a spus ca aici este locul unde vrea sa ramana in continuare.

 

 

 

6 comentarii

 1. Ar fi o linie de piloti foarte buna pentru anul viitor cea formata din Button si Alonso. Doi piloti maturi care stiu ce trebuie facut ca un monopost sa fie competitiv, pot scoate din monopost „untul”.

  1. Alonso si din Ferrari a scos „untul”….

 2. Sunt tare curios care va fi diferenta de puncte dintre ei.

 3. Post By daniel

  Cum nu ati initiat un articol separat … doresc sa va urez (nu udrez!)
  LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI SPOR IN TOATE!

 4. La mulți ani și tot ce va doriți. ..speram totuși sa postați și alte știri. ..

 5. La mulți ani și tot ce va doriți

Comments are closed.