Abiteboul admite că Renault ar putea părăsi F1

Nori întunecați la orizont pentru echipa Renault. După ce s-a confruntat cu un sezon dificil în 2019 și cu scandalul de corupție din jurul lui Carlos Ghosn, Renault are noi probleme, în urma acuzațiilor privind folosirea unui sistem de frânare automată prereglat. Acum, apar speculații că Renault ar putea părăsi Formula 1.

„A fost cel mai dificil sezon pe care l-am experimentat personal”, a recunoscut șeful echipei franceze, Cyril Abiteboul.

În timp ce ecourile scandalului Ghosn nu s-au stins, Renault a ales un nou șef interimar în persoana unei femei, Clotilde Delbos. Întrebată despre posibilitatea ca Renault să iasă din Formula 1, ea a răspuns că „toate opțiunile sunt pe masă”.

„Se pare că Clotilde Delbos este adepta austerității și nu e atât de pasionată de Formula 1”, a declarat fostul pilot de F1, Nick Heidfeld, pentru Sky Germany.

La o eventuală decizie ca Renault să iasă din Formula 1 ar contribui presa negativă din această perioadă, lipsa de performanțe și costurile mari.

Șeful echipei franceze a recunoscut, de asemenea, că presiunile din ce în ce mai mari, în special cu noul regulament din 2021, pun probleme și celor de la Mercedes și Honda.
„Formula 1 ar trebui să creeze o imagine pozitivă pentru brand. Nu dorim să investim o mulțime de bani, ca acum, și să avem un rezultat negativ”, a spus el.

Un comentariu

  1. Post By victor L

    „Ştiam că Valtteri a avut un accident. Şi cred că toţi ştim ce înseamnă steagul galben. Dar nu este grav că nu am încetinit, nu? Cred că toţi ştim ce facem. Dacă nu am şti, nu am pilota în Formula 1. Sunt calificări şi trebuie să atacăm”, a spus Verstappen.”:
    Asa Verstapen a fost penalizat cu 3 locuri
    Ce ghginion si iresponsabilitate! Verstapen ar fi ramas pe locul unu chiar daca cdursa cu pricina ar fi fost anulata.

Comments are closed.