Button își evaluează foștii coechipieri din F1

Fostul pilot britanic de F1, Jenson Button, consideră că Rubens Barrichello a fost un pilot mult mai bun din punct de vedere tehnic decât foștii săi colegi, campioni mondiali, – Jacques Villeneuve, Lewis Hamilton și Fernando Alonso – alături de care a concurat în cariera sa din Formula 1.

Button și Barrichello au fost coechipieri de-a lungul a patru sezoane, la Honda și la Brawn GP, continuatoarea echipei Honda F1 în urma retragerii constructorului japonez din Campionatul Mondial de Formula 1.
Britanicul a fost încoronat campion în 2009, înainte de a trece la McLaren, unde Hamilton era deja și Alonso s-a alăturat ulterior.

Deși a subliniat că atât Hamilton cât și Alonso s-au clasat printre cei 13 colegi de echipă din F1, Button spune că cunoștințele tehnice ale lui Barrichello au dat peste cap lotul.

„Nu știu ce înseamnă cu adevărat„ cel mai bun coechipier. Dar cel mai rapid coechipier ar fi Lewis, iar cel mai puternic în toate domeniile ar fi Fernando. Coechipierul pe care l-am simțit însă mult peste toți din punct de vedere tehnic ar fi Rubens. A fost foarte talentat și am învățat multe de la el”, a comentat fostul pilot de F1.

Un comentariu

  1. Frumos ca vorbeste frumos despe toti!

Comments are closed.