Grosjean: Haas are „o mașină destul de nouă” pentru Spania

Foarte semnificativ. Astfel a descris șeful echipei Haas, Guenther Steiner, upgrade-ul echipei pentru Marele Premiu al Spaniei. Pilotul echipei, Romain Grosjean, a mers și mai departe cu aprecierile, spunând că este „o mașină destul de nouă”.

Haas a avut un debut dificil în acest sezon, un loc singular pe poziția a șasea în Australia fiind tot ce a putut arăta în cele patru curse de deschidere. Slăbiciunea lor a fost că nu au înțeles anvelopele.

Anul trecut, echipa americană s-a mulțumit să vină cu un mic pachet de actualizări în Spania, preferând să lucreze mai mult pe dezvoltare, înainte de a aduce un upgrade-uri semnificativ epe pistă. În acest an, totul pare să se schimbe, Haas venind cu un pachet semnificativ, inclusiv o nouă aripă și podea, pregătite pentru cursa de la Barcelona.

„Sunt foarte emoționat. E bine să revii în Europa și e bine să ai primul mare upgrade la monopost. Este un circuit pe care am făcut teste și au mers foarte bine, așa că sperăm să facem performanță.
Este o mașină destul de nouă. Chiar și oglinzile au fost modificate. Deci este o actualizare mare. Sperăm că va funcționa bine”, a spus Grosjean.