Red Bull „complet încrezătoare” că Verstappen va rămâne în echipă

Pe fondul speculațiilor din ultima vreme conform cărora că Mercedes este interesat de Max Verstappen, cel mai tânăr câștigător al cursei de Formula 1, Christian Horner a declarat că este „încrezător” că pilotul olandez va rămâne la Red Bull și dincolo de acest sezon.

Luna trecută, șeful echipei Mercedes, Toto Wolff, se declara amuzat de zvonurile potrivit cărora el ar fi încercat să-l ademenească pe Verstappen să plece de la Red Bull. La rândul lui, Verstappen, al cărui contract cu Red Bull merge până la sfârșitul anului 2020, a respins și el speculațiile.

„Max are un contract și este foarte clar în ce poziție se află”, a spus Horner. „Sunt pe deplin încrezător că va fi aici și anul viitor”, a adăugat șeful Redu Bull.

Unele voci au sugerat că contractul lui Verstappen conține o clauză de performanță care i-ar permite să părăsească Red Bull dacă nu poate lupta pentru titlul mondial cu Honda.

Olandezul a terminat al treilea în cursa de deschidere a sezonului din Australia, plasând Honda pentru prima dată pe podium, după anunțul colaborării dintre Red Bull și cei de la Honda.

Un comentariu

  1. Post By Johann

    nu prea au piloti cu cine sa-l inlocuiasca pe Crashstapen si la politica lor, nu prea vor alti, dar pana acum totul e destul de ok, un podium si 3 locuri 4 nu e rau, sincer ma asteptam sa pice motoarele japoneze, dar vom vedea pe la mijlocul sezonului cate unitati le mai trebuie sa si termine

Comments are closed.