Sebastian Vettel se întoarce în F1

Pilotul german Sebastian Vettel va urca la volanul unei mașini Red Bull, pentru prima dată din 2014, urmând să conducă monopostul RB7 la Nordschleife, la sfârșitul acestui an. Pilotul în vârstă de 35 de ani a șocat întregul padoc de F1, înainte de Marele Premiu al Ungariei de anul trecut, când și-a anunțat retragerea din sportul cu motor la sfârșitul sezonului 2022. Cvadruplul campion mondial și-a încheiat perioada de doi ani cu Aston Martin într-un mod emoționant, deschizând calea aducerii lui Fernando Alonso de la Alpine. În ciuda faptului că Vettel a declarat că va aleges să facă altceva după pensionare, mulți au sperat că va reveni într-o zi în F1.

Înapoi pe scaunul șoferului

Vettel se va întoarce în F1, în septembrie, când va conduce mașina RB7, cu care a câștigat al doilea titlu mondial. Există un aspect care trebuie menționat în ceea ce privește revenirea lui Vettel la mașinile de F1, deoarece tânărul pilot va alerga pe pistă cu o mașină care funcționează cu combustibil electric, în conformitate cu preocupările de mediu ale lui Vettel. Pilotul de teste și rezervă al Red Bull, Daniel Ricciardo, a confirmat și el că va participa la eveniment.

2 comentarii

 1. Post By George

  Există un aspect care trebuie menționat în ceea ce privește revenirea lui Vettel la mașinile de F1, deoarece tânărul pilot va alerga pe pistă cu o mașină care funcționează cu combustibil electric, în conformitate cu preocupările de mediu
  ???????
  Combustibil electric?
  Cum ?????

 2. Post By Pinguinul

  Combustibil electric? Dar are de gând să concureze în F1 sau doar să savureze o plimbare pe circuit și toți ceilalți să-l depășească de multe ori și este posibil să nu termine toate turele? Din câte știu, la categoria de electrice monoposturile ajung puțin peste 200 km./h și nu pot tot timpul iar în plus sunt mulți care nu termină pentru că rămân fără energie!

Comments are closed.