Bizarul accident dintre Vettel și Stroll – video

Incidentul de la sfarsitul cursei dintre Sebastian Vettel si Lance Stroll inca face sa curga cerneala in spatiul virtual.

Desi comisarii de cursa i-au absolvit pe amandoi de vina, au aparut noi imagini in care Vettel pare sa intre in masina Williams.

S-a speculat ca Vettel a facut acest lucru fiinda nu mai avea benzina suficienta pentru a fi cantarita la sfarsitul cursei. Conform regulilor FIA, este necesar ca dupa terminarea cursei in momentul parcarii masinii pilotul sa aiba in masina cel putin 1kg de combustibil. Timpii lenti din ultimele 3 ture parcurse de Vettel in cursa ar putea confirma aceasta teorie.

http://www.thisisf1.com/2017/10/05/new-on-board-video-from-strolls-car-reveals-vettel-crash-view-the-stewards-didnt-see/

Ce parere au cititorii F1 Manager?

4 comentarii

 1. Post By victor L

  Marturisesc ca nu am avut curajul sa spun ca Vetel ar fi vinovatul, desi asa mi s-a parut. Si cred ca Vetel a intrat in Stroll.
  Dar daca comisarii nu au gasit niciun vinovat, asa sa fie. Amindoi au fost berbeci.

  Poate fi indreptatita banuiala cu lipsa de benzina, dar nu o comentez.
  Ciocniri la sfirsitul cursei, dupa trecerea liniei de finis nu am mai vazut.
  NB,
  nervozitatea lui Vetel, realizind ca pierde titlul, este evidenta.

 2. Neamtu a comis-o si faptul ca dupa a data atatea explicatii este destul de evident ca a vrut sa se descalifice. Penibil jocul actoricesc al lui Vettel. Cumva gol de continut … Schumacher era barbat!!!

 3. Inca o fapta berbeceasca de-a lui Seb.
  Din nou probleme de comportament si lispa de respect fata de colegi.

Comments are closed.