F1 Manager în 2013

Va multumim tuturor ca ati fost alaturi de noi in primul an F1 Manager, sezon care s-a incheiat. Multumim pentru critici si la fel si pentru incurajari si cel mai mult va multumim pentru observatii si sugestii.

Nu a fost usor, dar a fost placut si daca faci ceva cu pasiune lucrurile merg inainte.

Am dori sa comentati la acest articol ce credeti ca ar trebuii modificat sau nu la jocul pentru 2013. Orice puteti spune, promitem ca vom citi toate observatiile dar nu promitem ca le vom pune si in aplicare. Despre regulament, punctaj, prezentare si orice altceva speram sa avem numeroase sugestii din partea dumnevoastra.

Incepand cu 1 Decembrie si pana la 1 Februarie cand se va lansa varianta jocului F1 Manager 2013 si vor incepe si primele teste ale monoposturilor pentru 2013 vom fi mai putini activi pe site si vom publica doar stirile pe care le consideram foarte relevante.

Va dorim ca sa aveti bucurii de Sf. Andrei ocrotitorul tarii noastre si un La Multi Ani pentru cei care ii poarta numele si inca unul calduros pentru 1 Decembrie.

Asteptam sa ne colindati in preajma sarbatorilor. Cine ne trimite inregistrarea video colindand sa stie ca va fi pus pe site.

Pana atunci va facem noi un cadou de ziua nationala cantecul de mai jos!

 

4 comentarii

  1. Multumim ca existati !
    La multi ani tuturor romanilor !

    1. Post By F1 Manager

      La Multi Ani si tuturor celor care traiesc in aceasta tara!

  2. Multumesc pt competie F1 Manager!Multumesc pt premii!Multumesc pt rabdare!Multumesc pt tot!Si la mai mare..

  3. Ar fi util undeva in meniul din F1 manager un clasament al pilotilor, un clasament al echipelor (ambele actualizate) si detalii despre cursele din campionat (daca se poate cu un istoric pe ultimii 4-5 ani,cine a fost in pole,cine a castigat, cu ce timpi, etc – am vazut ca inainte de cursa intotdeauna prezentati astfel de statistici).

Comments are closed.