Calendarul F1 s-a remodelat cu o cursă suplimentară în Austria

Formula 1 a oferit o actualizare a calendarului de curse 2021, odată cu noile restricții de călătorie Covid-19. Asta înseamnă că nu mai este posibilă o cursă în Turcia în perioada 11-13 iunie.

„Cu toții așteptam cu nerăbdare să participăm la curse în Turcia, dar restricțiile de călătorie în vigoare ne-au făcut să nu putem fi acolo în iunie ”, a declarat Stefano Domenicali, președinte și CEO al Formulei 1. „Vom avea două curse pentru MP în Austria, ceea ce înseamnă că sezonul nostru rămâne la 23 de curse”, a adăugat el.

Weekendul respectiv va rămâne prin urmare liber, Marele Premiu al Franței urmând să se mute cu o săptămână mai devreme decât a fost planificat inițial, între 18-20 iunie. În schimb, va fi adăugată în calendar o doua cursă în Austria, cu MP al Stiriei, în perioada 25-27 iunie.

Acest lucru duce la trei curse consecutive Franța-Stiria-Austria, Marele Premiu al Austriei rămânând în programul inițial 2-4 iulie. Toate biletele la Marele Premiu al Franței sunt valabile pentru data anterioară.

Schimbarea survenită în calendarul curselor de F1 înseamnă că vor continua să existe 23 de curse planificate pentru sezonul 2021.

2 comentarii

 1. Post By magi

  Si la cursa din Portimao a fost egalitate la medalia de bronz, dar nu a fost la fel ca la Barcelona, impartire de medalie, in fine…

  1. Post By F1 Manager

   Buna ziua,

   Va multumim pentru semnalare. Vom corecta.

Comments are closed.