Un podium la Silverstone ar fi o realizare mondială pentru Verstappen

Acest weekend va fi unul dificil pentru Max Verstappen și Red Bull Racing. O spune Kees van de Grint, fostul inginer al anvelopelor Ferrari, care consideră că Verstappen ar trebui să fie mai atent la Racing Point în loc să atace Mercedes.

Van de Grint are o perspectivă sumbră pentru Verstappen la cele două curse de pe circuitul de la Silverstone. „Nu cred că trebuie să fii clarvăzător pentru a anticipa că Mercedes se va descurca bine la Silverstone. Un loc pe podium ar fi o performanță mondială pentru Verstappen”, a declarat Van de Grint.

”Aș spune chiar că, dacă va ajunge sub primii cinci, ar fi o performanță bună. În mod normal, Racing Point ar trebui să fie foarte rapid”, continuă van de Grint.

”Dar celor de la Racing Point le lipsește un pilot foarte bun, așa că asta ar putea face diferența pentru Max”, concluzionează fostul inginer de la Ferrari.

Racing Point a dovedit că are multă viteză în cursele din ultimele săptămâni, iar o pistă de mare viteză, precum Silverstone, ar putea se potrivească cel mai bine pentru această echipă.