Schumacher: „vreau să savurez retragerea din F1”

„Plecarea mea din Formula 1 va fi probabil mai putin emotionanta acum decat a fost in 2006, cand inca luptam pentru campionat si totul a fost mult mai intens” a declarat Michael Schumacher.

„De aceasta data voi putea sa fiu mai antent la despartirea ce va avea loc si sper ca o voi si savura. Am avut ani fantastici in Formula 1 si mult sprijin din partea suporterilor din intreaga lumea si as dori in special lor sa le multumesc pentru acest lucru. Desigur, as fi mai fericit daca as putea spune adio cu o cursa puternica si sunt sigur ca vom face tot posibilul ca acest lucru sa se intample” a mai spus germanul.

Si a incheiat zicand: „acest circuit imi aduce aminte de vremurile in care era printre noi si Ayrton”.

2 comentarii

  1. As vrea sa vad o cursa asa cum a fost in 2006! Desi la vremea aceea tineam cu Alonso (la fel ca si acum) si nu il aveam deloc al „suflet” pe Schumi nu pot sa nu recunosc ca Brazilia 2006 a fost o cursa de exceptie pentru el. Doar ca atunci era intr-un Ferrari. Schumi trebuia sa castige ca sa iasa campion iar Alonso sa nu ia nici un punct in cursa. Schumi l-a depasit de doua oari pe Alonso insa a terminat in urma lui. Fernando a luat „caimacul” adica titlul de campion. Brazilia 2006 o cursa cu adevarat memorabila.
    Ar fi perfect daca in cursa ar ploua. Atat Schumi cat si Alonso au renumele de „rain man”. Ar fi cireasa de pe tort a unui campionat fascinant.
    PS: nu am nimic cu Vettel insa cine nu are rezultate pe ploaie pentru mine nu exista !

    1. Vettel e tot un „rain man”, sa nu uitam cum a obtinut primu pole si prima vicorie cu „marea” echipa Torro Roso.

Comments are closed.